Nu kan du få parfume som serum

Parfumebranchen er måske noget mange ser på som meget klassisk og noget der ikke udvikler sig voldsomt meget. Selvfølgelig kommer der flere og flere dufte til, men udover tendenser som layering (hvor du selv kombinerer forskellige dufte, så du får din helt unikke dufte) og at det er sejt for kvinder at bruge herreparfume, syntes jeg der er langt i mellem de revolutionerende nyheder. Og fred være med det…

MEN forleden var jeg til lancering af en nyhed fra Zarkoparfume – i kender måske denne her, som er en af mine personlige favoritter – eller har hørt det lidt eksotiske navn på denne fantastiske, DANSKE parfumør! Det er nemlig helt rigtigt, alle dufte fra Zarkoparfume bliver lavet i Nordsjælland i Danmark og manden bag er, Zarko Pavlov.

img_8409

Til lanceringen fik jeg lidt af en overraskelse, da Zarko præsenterede intet mindre end 3 nye dufte og de hedder ikke parfume, men Sérum de Parfums – altså en parfume serum. Det er absolut ikke noget du skal bruge under din dagcreme, men en mere koncentreret duft med hele 51% ren parfume, modsat de 18% der normalt findes i en Eau de Parfume. Vi taler altså om eksklusive, koncentrerede dråber, som hele beautybanden blev overrasket over, da vi forventede at nærmest få ondt i næsen over den kraftige koncentration.. Det fik vi overhovedet ikke – parfumerne var klare og lækre i duften – de 51% kommer mere frem i holdbarhed på huden, noget vi alle nok godt kan lide.

I tillæg til en mere koncentreret parfume, bliver bundnoterne i disse dufte lagret på egefade – ligesom cognac. Her får de meget at sin styrke, rundhed og dybde. Duftene påføres via en pipette – to dråber er nok, på håndled, bag øret og på halsen.

De 3 nye dufte er;

Supercharged Molécule
Den klassiske Molecule 234.38 tilsat mere styrke og dybde.

Buddha-Wood
Buddha træ, australsk sandeltræ, cashmere træ og musk

Oud-Couture
Topnoter af mandarin, neroli, bergamotte. Hjerte af kardemomme, sort peber og vanilje. Base af oud, sandeltræ, rosentræ og vetiver.

img_8407

Alle Sérum de Parfums bliver at finde hvor Zarkoparfume forhandles – blandt andet i Magasin – fra 17.oktober og kommer til at koste 800 kr. for 30 ml.

2 Responses to “Nu kan du få parfume som serum”

  1. Helle Rick

    Parfumer er dyre, men de holder også længere 🙂 En god gave idé, tror bare jeg selv bliver nødt til at købe den, da vi ikke giver så dyre gaver 😉

    Reply
  2. LIVING WITH LESS

    Uh, har længe luret lidt på Zarkoparfumerne men har ikke haft mulighed for at dufte til dem. Minder de lidt om Escentric Molecules 01 (hvis du kender den)?

    Reply

Leave a Reply