Nu sover jeg bedre end nogensinde før

Dem der følger mig på instagram, ved jeg har brokket mig over børn der ikke sover. Eller nej, rettelse; Børn der ikke vil puttes om aftenen. For når de endelig sover, sover de (som regel) godt. For det meste er der ingen natteroderi og for det meste, sover de til omkring kl.7 hver morgen.

Og jeg nyder min søvn. Jeg elsker at sove, og jeg elsker at gå i seng om aftenen.

Jeg blev introduceret til Save My Face puderne for næsten 10 år siden, da de først kom til Danmark. De seneste par år, har de dukket op på rigtigt mange instagram profiler, hvor kendiser og beautykollegaer hylder denne pude, som kommer i to størrelser. En lille og en stor.
Irritationen har for mig bare altid været, at jeg bare aldrig rigtigt været med på den bølge. Jeg har haft puderne i to omgange. Første gang, der for 10 år siden, hvor jeg endte med at forære puden til min daværende chef på Eurowoman.

Anden gang var i forbindelse med fødslen af min anden søn, hvor jeg igen tænkte jeg ville give den en chance, dels inspireret af alle dem på instagram og dels for at forsøge at redde mit ansigt fra at være alt for krøllet om morgenen, med de få timers søvn man fik den gang.

Jeg har bare aldrig rigtigt fået puden til at fungere for mig. Før nu. NU ELSKER JEG DEN!! ha ha… Jeg tror bare jeg skulle finde en måde at få puden til at fungere for mig.

Jeg har nemlig altid være super sensitiv med min hovedpude, som skal være FLAD. Som i næsten ikke eksisterende. Jeg sover i forvejen helt på kanten af min pude, så mit ansigt ikke er begravet i hovedpude, og så den ikke stjæler al min dyre nattecreme. Og nu sover jeg bare SÅ dejligt med den lille af save my face puderne. Jeg ligger den faktisk ovenpå min almindelige hovedpude, men så ligger jeg med hoved helt øverst på Save My Face puden, så min nakke får den perfekte vinkel og højde.

Fordelerne med puden er at den giver din nakke den perfekte højde for optimal søvn og formen gør, at dit ansigt rammer puden mindst muligt. Den fås med både bomuld og silkepudebetræk, men

Det tog mig næsten 10 år at finde ud af at sove med den lækre. Måske vil det ikke tage lige så lang tid for dig, men den får en varm anbefaling herfra.

Leave a Reply