Ny bikini – den ultimative stress test

Skærmbillede 2013-02-26 kl. 20.47.58

Skærmbillede 2013-02-26 kl. 20.48.30

Phuuuha… I aften var jeg inde i Magasin for at kigge efter ny bikini. Jeg skal til Dubai med Eurowoman om 14 dage og er træt af bikinier der ikke sidder ordentlig. Jeg syntes det er svært at finde bikinier der sidder godt, når man som mig har røv og store bryster, så jeg vidste jeg kom til at prøve ALLE bikinier de havde.

Dette var derfor en oplagt dag og mulighed til at teste den nye deodorant Stress Protect fra Nivea, som jeg har haft på hele dagen. Deodoranten er cremet og har en delikat og behagelig duft og er særlig egnet til en stresset hverdag med masser af aktivitet. Mange kan ikke lide at deres deodorant dufter af noget, men hos mig bringer Nivea gode mindre frem fra barndommen og ferier.

Buttom line, jeg har fuldstændig tørre armhuler efter 1 time i Magasins prøverum og 3 bikinier og 1 badedragt rigere. Det er ret imponerende.

Jeg har 5 ekstra deodoranter at give væk, så læg endelig en kommentar, hvis du har lyst til at prøve den selv.

Indlægget er lavet i samarbejde med Nivea.

Leave a Reply