Ny deo fra DOVE!

I dag var jeg til pressemøde med DOVE.

De lancerer i disse dage en helt ny deodorant, der gør hårene blødere, mindre synlige og i nogle tilfæller lysere (det kommer an på hvor meget pigment du har etc – og er meget individuelt.)

Vi fik et fantastisk møde med teamet bag Dove i Danmark, og et lille foredrag af hudlæge Kaare Weismann på Samadhi Spa i København

Vi blev virkelig forkælet, og startet dagen med en times massage (!), efterfulgt af smoothies og brunch. Det er superfedt at skønhedsfirmaene inviterer mig, som blogger. Ikke bare fordi det er fedt at blive forkælet, men også fordi jeg virkelig tror på blogging som en ny, mægtig medieform – som vil få meget mere indflydelse fremover.

Og så er jeg jo glad for at kunne få mere viden og bringe det videre til JER! 🙂

Cindie fra Sirene og mig - lige efter massage...lækkre mast og oliet hår ;)
Cindie fra Sirene og mig - lige efter massage...lækkre mast og oliet hår 😉
Nye deos
Nye deos

Deodoranten kommer i 2 duft varianter, Wild Rose og Nature Fresh. Pris ca 44 kr.

Jeg glæder mig til at prøve den! 🙂

Leave a Reply