Nyt Hår Hjælper Altid

Endelig er det lørdag og weekend!!!!
Denne uge har været helt insane med arbejd, afleveringer, aftenarrangementer og starten på et nyt spænende projekt, som jeg kan fortælle meget mere om snart. Jeg har lavet mange spænende ting og jeg elsker virkelig ALT det jeg arbejder med, men nogle dage kan det bare føles som om man ikke rigtigt kan nå at trække vejret og samtidig være mor.
Weekenden skal jeg derfor nyde sammen med min lille familie, bage boller, se film og bare hygge.

Jeg har også endelig fået farvet mit hår! Det blev til en fin og kølig sandfarve hos Betty med Wellas Illumina color – en toningsfarve, der også fungere som en kur for håret og giver håret den fineste glans.

Næste gang jeg skal få farvet hår, tænker jeg dog på at få det farvet i en lidt varmere farve. Mere om den tendens senere.

Rigtig God Weekend – regnvejr eller ej.

ENGLISH:
I just got my hair done. Always feels like such a refreshing thing to do, especially after summer. I went to my hairdresser Betty and got my regularly illumina color from Wella, that gives the hair the most healthy and shiney look.

12 Responses to “Nyt Hår Hjælper Altid”

 1. Christina

  Du ser fantastisk ud!

  Reply
 2. Randi D

  Hold op du er smuk med det nye hår – det er en rigtig fin tone. Go’ weekend!

  Reply
 3. Pernille

  Rigtig pænt! Håber, I får en dejlig weekend.

  Hvad er en toningsfarve? Jeg har ikke snerten af farve i mit hår lige nu, men jeg gad godt prøve noget, der ikke bliver for evigt, så jeg ikke skal deale med en udgroning, og som ikke slider for meget på håret. Kunne det være toningsfarve?

  Reply
  • Sara

   Hej Pernille, Ja, en toningsfarve er en farve der giver glans og bliver skyllet ud af håret. Hvor lang tid den sidder i håret, afhænger af hvor tit du farver hår og hvilken tilstand dit hår er i, men omkring 4-6 uger, hvis jeg gætte på. KH og god weekend!

   Reply
 4. Sofie Rimestad

  Hvor ser du bare godt ud !!
  Hvor er din smukke bluse dog fra?

  Reply
  • Sara

   Hej Sofie, Min bluse er en gammel en fra Zara, desværre. Har den også i hvid og de kan bruges til alt 🙂 kh sara

   Reply
 5. Louise P

  Looking good! Rigtig flot hårfarve 🙂

  Reply
 6. Louise

  Hej Sara,

  Hvor er dit hår bare smukt – ved du evt. hvilken farvekode, din toner havde? 🙂

  Reply
  • Sara

   KÆre Louise, Desværre ikke. Det er altid forskelligt fra gang til gang. Hvis du booker tid hos Saco, kan de nok finde den samme farve frem til dig 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply