Nyt og spænende projekt

Selv om jeg lige nu er på honeymoon (der kommer lidt billeder snart), har jeg også gået og glædet mig til at fortælle jer om et andet projekt vi har gang i. I har måske bemærket den riiiiiimelig fede konkurrence med Chanel tasken, som har kørt her på siden de sidste par måneder? For alle jer der har deltaget, vinderen bliver fundet lige om lidt. Til jer andre, der stadig ikke har tilmeldt jer, I kan stadig nå det 🙂

Projektet hedder Marché Marché og er et nyt mode tilbuds site, vi lancerer sammen med pigerne fra Anywho.dk. Hver onsdag udbydes et helt unikt tilbud, fra et modebrand vi syntes er fedt, som du kan købe med 50% rabat! 🙂 Tilbuddet er selvsagt begrænset, så det er først til mølle, til udsolgt. Selvfølgelig vil der også komme tilbud om skønheds goodies – det bliver fedt og jeg glæder mig!!!  🙂

Leave a Reply