Obsessed With These Headbands

I dag var jeg på fotoskydning for Angulus sko, og pr damen vi var hjemme og fotografere hos havde fundet det fineste hårbånd med guldfjer print hos Pico Copenhagen. Fandt dem lige nu på hjemmesiden i mange farver. Dem skal jeg havde et par stykker af i morgen!! Så pæne og kan redde alt fra en dårlig hårdag til at pifte en fin festopsætning op.

ENGLISH:
I discoverede this stunning headband with gold feather print at a shoot today and I just found them in many beautiful colors at Pico Copenhagen. I’m definitely picking up a few tomorrow. These can save everything from a bad hairday to adding that little extra in a simple updo

2 Responses to “Obsessed With These Headbands”

 1. Tenna

  Hej Sara, hvilke farver vil du som blondine gå efter? Jeg er selv meget lys (lys hud/blondt hår), og er i tvivl om, hvilke farver der er mest flatterende 😉

  Reply
  • Sara

   Jeg tror jeg kommer til at købe et mørkeblåt og måske et lysrødt, da jeg stadig har lidt lyserødt i håret. Jeg syntes du kan have alle farver, måske styr væk fra den beige, men ellers er der frit valg 🙂 KH

   Reply

Leave a Reply