Off to Oslo!

I morges fløj jeg over landegrænsen til moderlandet.. Jeg skal, som jeg skrev tidligere, lave en demostration for Lancôme og den norske presse – Aaron De Mey og Lancômes efterårs kollektion.

Men først har jeg 2 dejlige fridage, som jeg skal tilbringe sammen med gode venner! SÅ dejligt at være her!!!

I lufthavnen havde jeg kun håndbagage, og vidste I at man KUN kan have 1 Liter væske med? altså jeg vidste godt man ikke må have beholdere over 100ml, men jeg vidste ikke det ikke må overskride 1 liter totalt! uhhhhh, svært for en skønheds junkie, som må have lidt af det hele med… Og det løber hurtig op!! tænk, deodorant, fugtighedscreme, foundation, showergel, bodylotion, dagcreme, serum, øjencreme, shampo, conditioner, hårspray etc etc…. ihhh, lidt unfair faktisk – det betyder jeg enten må begrænse mig kraftigt næste gang, eller tjekke ind bagagen…. Arg mænd har det så nemt! 😉

MEN jeg elsker Kastrup lufthavn!! Den bedste lufthave jeg har været i, overhovedet!

Malene Birger og Tiger
Malene Birger og Tiger

max fedt udvalg af butikker, stort, lækkert og luftigt og noget af det bedste – trolleys!(det har ikke London Heathrow, selv om de har fede shops!) noget man ikke skal tage for givet når man som mig, altid har en masse at slæbe på!

Gucci, Versace, Burburry, Mulberry, Hugo Boss.. designerbutikkerne er godt representeret!
Gucci, Versace, Burburry, Mulberry, Hugo Boss.. designerbutikkerne er godt representeret!
Travel size magasiner - I love!
Travel size magasiner - I love!
En ven i nød tidlig om morgenen!
En ven i nød tidlig om morgenen!
Træt i bussen på vej ind til Oslo centrum! Det betaler sig at tage SAS bussen - 240 nkr tur/retur, mod 360 nkr med flytoget... yes, velkommen til Norge!
Træt i bussen på vej ind til Oslo centrum! Det betaler sig at tage SAS bussen - 240 nkr tur/retur, mod 360 nkr med flytoget... yes, velkommen til Norge!
Mødtes med højgravide Marianne på resturanten "Dattera til Hagen". Vi har kendt hinanden siden vi var 7 år! så hyggeligt!
Mødtes med højgravide Marianne på resturanten "Dattera til Hagen". Vi har kendt hinanden siden vi var 7 år! så hyggeligt!
Superhyggelig baggård!
Superhyggelig baggård! Dattera til Hagen ligger på området Grønland i Oslo.
Mmm, tapas og kaffe!
Mmm, tapas og kaffe!

Jeg skal bo hos Eva, også en veninde fra jeg var lille. Hun har verdens hyggeligste lejlighed! nu ligger vi og slapper af, læser magasiner og opdaterer bloggen… I aften skal vi til middag hos Anniken – Pad Thai og drikke Chablis! uhhhhhmmmmmmm!

cph24-028

Leave a Reply