Om en sundere og naturlig hårfarve

Skærmbillede 2013-10-20 kl. 16.08.43

Her den anden dag talte jeg med min veninde om hår. Det gør vi jo tit, men hun har været uheldig hos en frisør for lang tid siden, der skulle lave almindelige striber i hendes lange lyse hår og ødelagde det. Det blev simpelthen svitset af og knækket i det øverste lag – ikke noget man kan se når man bare kigger på hende, men når hun styler sit hår og mærker efter, har noget af hendes hår en ru overflade og er kortere end hendes lange fine hår.

Det fik mig til at tænke over hvor sundt mit eget hår er blevet, efter jeg i starten af 2012 første gang blev farvet med Illumina colour fra Wella. Den gang var jeg i London hos hårfarve guru Josh Wood (som farver modeller og celebritys til hverdag) til launchen af denne fantastiske nye hårfarve, der ser transparent ud og skader håret meget mindre. Du kan få highlights, helfarve, glossfarve – naturlige nuancer eller knækkede nuancer, som jeg ofte får, hvor den lyse farve hælder over i en sart lyserød, fersken eller grålig tone. Det er stadig kemi, men håret får den smukkeste glans og ser sundt ud.

Før hen kunne jeg ikke rede mit hår igennem, efter hårvask, uden at jeg proppede masser af leave in conditioner i og olie, og så skulle jeg virkelig bruge tid og være forsigtig med at rede det i gennem. I dag bruger jeg 1 pump Moroccanoil Oil Treatment Light og reder håret helt almindelig igennem.

Det er en fantastisk hårfarve, så derfor tænkte jeg igen at dele denne historie med jer. Mange leder efter en god frisør, der kan farve ens hår så det ser naturligt og sundt ud. Jeg har fundet min i København. Saco i Fiolstræde bruger Illumina.

Og ja, jeg får stadig farvet hår, selv om jeg er gravid. Det gør mig glad og gør at jeg føler mig som Sara. Farven bliver dog lagt, så den ikke rører hovedbunden.

English:

The other day I talked about haircolour with my friend. She has been so unfortunate to have had her hair destroyed by a hairdresser a while ago, that broke bits of her hair off, while doing highlights in her long blond hair. You don’t notice it just looking at her, but when you take a closer look, you can see that bits of her hair is shoter and has a broken structure.

That made me think of how healthy my own hair has gotten since I started getting my hair coloured with Illumina Colour. A more transparent og shiny haircolour you can get as a colour, highlights or gloss in natural tones or broken tones, as I often get, with a sheer hint of pink or peach.

I could not even comb my hair without putting tons of leave in conditioner in first, before I started using this haircolour 1 1/2 year ago. I love it, and thanks to Wella and haircolour guru Josh Wood, who gave me the introduction last March.

And yes, I get my hair coloured even if I’m pregnant. It makes me happy and makes me feel like myself – though is the haircolour applied to my hair, so it doesn’t touch my scalp.

Leave a Reply