On my way…

erin-wasson-by-petrovski-ramone-for-vogue-netherlands-july-2013-6 sommer05 159.0

I dag skal jeg hjem til mine forældre i Arendal, på en bitte-lille miniferie til på søndag. Jeg glæder mig til dejlig norsk sommer, vandsport, sejlture, skærgård, friske skaldyr og familie hygge.

Det bliver helt sikkert også tid til lidt selvforkælelse, så med i kufferten har jeg følgende;

mangoblackpepperK_eacute_rastase_Soleil_Masque_UV_D_eacute_fense_Active_Anti_Damage_Concentrate_200ml_1366128128peppermint coolingHYDRA MASQUE

Mango&Black Pepper Body Soufflé fra Amazing Space – vidunderlig bodylotion med den lækreste duft! Friskhed fra mango og lidt sexyness med peber. Favorit!

Soleil Masque UV Defense Active fra Kérastase – bruges efter en dag i solen, eller inden solbadning for ekstra beskyttelse. Tip. Lad være med at skylle masken helt ud af håret inden du går ud i solen, så er håret mættet med fugt og håret bliver mindre tørt.

Peppermint Cooling Foot Lotion fra The Body Shop – lækker og kølende creme til fødderne i varmen. Påføres fra morgenstunden eller om aftenen for en kølende følelse efter en varm dag.

Masque-Crème Hydratant fra Embryolisse – I ved jeg elsker fugtmasker og de kommer virkelig til sin rette om sommeren, når solen og saltvand udtørrer huden. For ekstra effekt, sov med masken natten over.

 

Leave a Reply