On my way….

Nope – ikke til Paris denne gang, men til Abu Dhabi af alle ting! ūüôā Midt i julestriden og deadlines p√• endnu et k√¶mpe nummer for Eurowoman tager jeg af sted til mellem√łsten i morgen tidligt frem til torsdag. Jeg har ikke engang haft tid til at hverken gl√¶de mig eller t√¶nke s√¶rlig meget over det, da dagene flyver af sted lige nu og kalenderen er fuldbooket med projekter og aftaler.

MEN, jeg skal af sted med P&G som st√•r bag flere m√¶rker som Pantene, Wella, Max Factor og Venus. De holder et √•rligt Beauty Vision seminar for sk√łnhedsjournalister, hvor vi kigger frem ad p√• trender og tendenser, og p√• ny teknologi inden for hud, h√•r og makeup. I mens jeg skriver dette indl√¶gget, begynder jeg at gl√¶de mig m√¶gtigt meget. Jeg har et fedt job og jeg ved at jeg er meget heldig. F√łlg med p√• instagram sarayoublush og eurowomandk. God 1.s√łndag i advent og kig forbi i morgen, n√•r jeg har en aldrig s√• lille give away her inde ūüôā

Leave a Reply