On my way again…

Skærmbillede 2013-09-24 kl. 20.40.22

Earlybird. På vej til lufthavnen.. klokken er 5.15 og denne gangen går turen til Valencia i Spanien (og snyd; billedet blev taget i går aftes)

Jeg skal af sted 2 dage for at deltage i et stort internationalt pressemøde. Vi skal bo på dette vidunderlige sted, som jeg først har nået at kigge på nu,  mens jeg skriver dette indlæg. Det er et makrobiotisk wellness SPA, hvor kosten går ud på at spise mindst muligt forarbejdet mad og mælkeprodukter, så vidt jeg har forstået det – men dette skal jeg lære en hel masse mere om. Hotellet tilbyder også en række SPA behandlinger, meditation, yoga og træning.

Jeg har været lidt hormonel de sidste par dage, hvilket føles ret vildt, da det egentlig er første gang jeg mærker så store ændringer i både krop og humør siden jeg først blev gravid. Sååå mon ikke et par dage nede i zen-land bliver meget godt for mig… Lucky me!

English:

Lucky Girl! I’m on my way to attend an international press event at this wonderland SPA hotel.

Sneaks: Nike / Leggings: H&M / Jacket: Gestuz / Dress: Envii by Sofies Blog // Scarf: FWSS

Leave a Reply