On My Way To Oslo

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 12.49.50

SPONSORERET

Lige nu sidder jeg i det her rod… eller egentlig er det et dejligt rod. Jeg er ved at lave inspirationscollager til de forskellige designere, der skal vise under den norske modeuge Oslo Runway. L’Oréal Paris er hovedsponsor og som officiel makeup artist for Norge, har jeg hovedansvaret for de mange shows…. lidt af et job – men heldigvis begynder der at blive lidt system på kaoset og i morgen og fredag skal jeg mødes med de forskellige designere og lave test på alle looks. Inden alle shows, laver man nemlig testmakeup – ligesom når man skal giftes – så alle er enige og glade for udtrykket.

Prøver at opdatere med lidt billeder torsdag el fredag. Indtil da, må I ha en dejlig dag!

6 Responses to “On My Way To Oslo”

 1. Marlene

  Hvor er din bluse fra?

  Reply
 2. Helle Rick

  Det lyder vildt spændende. Jeg håber vi får et par billeder at se 😀

  Reply
 3. carina

  Spændende job, du har. Og jeg tænkte også straks “fed bluse” 🙂

  Reply
 4. Mathilde

  Hvor spændende! Jeg håber, det bliver rigtig godt det hele!! ?

  Reply
 5. HeLene

  God tur! Dejlige billeder du deler her!

  Reply

Leave a Reply