Op på hesten igen

I dag startede jeg dagen i træningscentret, efter en ferie med ikke alt for meget aktivitet. Og når vi snakker om at bryde vaner, prøvede jeg en anden slags træning i dag, nemlig cirkeltræning. Jeg varmede op med 10 minutters roning (som jeg plejer…) og derefter 40 sekunder med 4 forskellige styrkeøvelser, 3 runder totalt. Det er vildt god træning og man gør blot max ydelse/gentagelser på hver station. Jeg kørte pushups, sideplanke, lunges og en øvelse for den øvre del af armen med elastik. Aner ikke hvad den hedder, men du hæver armen svagt bøjet direkte ud til siden, op til vandret position. Jeg holder i den ene ende af elastikken og holder den anden ende fast under foden. Makes sense? Har masser af energi og er klar til en regnfuld onsdag! 🙂 Elastisk og t-shirt fra Casall og bukser fra Nike.

Leave a Reply