Organic Healthy and Longer Hair

phylia-organic-haircare-økologisk-youblush
Mange spørg mig efter lækre økologiske hårprodukter, noget der ligger hårstylist Cim Mahony tæt på hjertet.  Og når Cim siger god for noget, er det virkelig noget man bør kigge nærmere på. Cim er Danmarks decideret bedste hårstylist med en international karriere og egen salon og webshop i København.

Disse 4 hårprodukter er ikke bare økologiske, men de er særligt udviklet til dig vil have sundere hår – til dig med mat hår og til dig med hovedbundsproblemer.. Forurening og stress kan også give hårtab eller gøre dit hår tyndt og livløst.
Phylia er særligt udviklet af naturlige ingredienser, der detoxer din hovedbund, giver cellerne et boost og sørger for at det hår der vokser ud, er sundt. Og sundt hår vokser hurtigere.
Ved korrekt brug, har Cim set resultater på hårvækst der øger med op til 10%, efter brug i 1/2-1 år. Det kan lyde af lidt, men det er faktisk ret meget og kan virkelig ses på håret. Du anvender først shampoo og conditioner som du plejer og følger op med et af de to behandlingsprodukter:

Connect og Re-Connect:
Connect er dit start behandlingsprodukt, som skal bruges i mindst 1 måned, inden du kan bruge Re-Connect, som er af samme formula, men kraftigere. Din hårbund skal først lige vende sig til de aktive ingredienser i Connect, inden du bruger Re-Connect. Begge produkter indeholder 3 særlig ingredienser der booster celle- og keratinproduktionen, detoxer hovedbunden, reparerer og giver cellerne et boost. Det påføres i hovedbunden efter shampoo og conditioner. Del gerne håret op i sektioner og spray direkte ned i hovedbunden, så du er godt dækket ind. Du kan bruge produktet både på tørt og vådt hår. Jo mere du bruger, jo bedre bliver resultatet. Produktet er et leave-in produkt og skal derfor ikke vaskes ud.
Ingen af Phylia produkterne indeholder parabener eller sulfater – men shampooen skummer og dufter fantastisk! Jeg er lige startet med at bruge produkterne og er meget spændt på om jeg snart kan se nogle resultater.

TIP:
Connect og Re-Connect kan med fordel også bruges til negle og bryn! Stjerne hårstylisten Chris McMillan (BFF med Jennifer Aniston og hendes faste hårstylist) bruger denne til kunder der får pedicure i hans salon i LA. Kæmpesucces!

One Response to “Organic Healthy and Longer Hair”

  1. HeLene

    Sidder og læser lidt i gamle indlæg. Hvordan er det gået med de her produkter? Blev du glad for dem i det lange løb?

    Reply

Leave a Reply