Out Now

Min chef gjorde mig opmærksom på at jeg glemte at lægge Eurowomans januar forside ud på min blog, så derfor sørget jeg for at tage billeder af vores februar nummer med min iPhone (sorry lidt dårlig kvalitet) inden jeg rejste. Herlig at have en sådan opmærksom læser! Tak Anne 🙂 Det er en af mine yndligsforsider. Hallo forår!! KAN I lide den?

I kan blandt andet glæde jer til et stort interview med superkule Mette Lindberg, forsanger i et af mine danske yndlingsbands – The Asteroids Galaxy Tour. Kan I huske jeg mødte hende til koncert på Loppen i Christiania? I kan også læse om hendes favorit skønhedsprodukter HER.

Og selvfølgelig en masse skønhed, bla de nye makeuptendenser for foråret 2012 og fantastiske tips fra personlig træner Patricia om hvordan du smider de sidste par kilo. Hell ya!!

Jeg er sikker på, at jeg lige nu hygger mig med dette nummer (det er jo to måneder siden jeg lavet det, så indholdet er nærmest glemt:)) i selskab  med løver, giraffer og næsehornet Laura (det skulle der åbenbart være et næsehorn der hed der nede)  Hilsen fra Afrika

Leave a Reply