På mit natbord

CPH45 015

De seneste dagene har jeg været hårdt ramt af influenca. Hjemme fra arbejde og ikke set andet end lejlighedens vægge, bliver kedeligt i længden, men nu ser det ud som om sygdommen slipper, og jeg glæder mig til at komme på arbjede igen mandag.

På mit natbord; næsespray (must for både tæt næse OG ondt i ørene), Absolue Hand premium håndcreme fra Lancôme, Deep Sleep Dreamy Pillow & Body Mist fra The Body Shop, ørepropper, panodiler, Lip Balm fra Rudolph Care, Peppermint bolcher fra La Vie de La Vosgienne (gave under London Fashion Week), Bebe Special Edition Bodycreme (købt i Berlin og ligner meget den blå dåse fra Nivea, perfekt til tørre fødder!! faktisk den bedste fodcreme jeg kender!) med fint motiv og lommetørklæder…

Er der forresten nogen der ved hvor man kan købe fine lommetørklæder med sjovt mønstre? ved de findes over alt egentlig, men skal bruge nogen til en artikkel i Eurowoman. 🙂

Nu skal jeg skrive lidt på en artikkel – ligger rimelig meget bagud efter tre dage væk fra arbjede.  🙂

Leave a Reply