Paris Berlin makeupshop

Da jeg var i Paris besøgte jeg Paris Berlin – butikken med professionelt makeup udstyr. På døren står der at kun professionelle må handle, men jeg skulle intet bevis vise da jeg betalte. Dog skal du huske at priserne er uden moms, som så kommer oveni, når du betaler.

Jeg købte ikke vildt meget, men fandt de farverige hjul fra Ben Nye, med cremefarver, der er supergode under andre øjenskygger, når det skal gives ekstra gas til fx foto. De små “tårn” med skuelåg er perfekte til glimmer og løse pigmenter. Beautyblender svampen kan også købes i Danmark, her, og ligger på samtlige makeup artisters borde under modeugerne. Svampen fugtes og klemmes derefter helt tør for vand, inden du bruger den til at komme foundation på med. Den giver det flotte “dewy look”. De tre runde øjenskygger foran i billedet er cremeøjenskygger fra Paris Berlins eget mærke, og virkede ret lækre. Glæder mig til at prøve dem Den nude kohl er supergod til trætte og røde øjne, og de gennemsigtige plastik cases købte jeg faktisk i MAC Pro, men glemte at vise dem.

PS. Husker I at stemme på mig til Modeblogprisen 2012?

English:

When I was in Paris during fashion week, I popped by the professional makeup shop Paris Berlin. Love to shop around, they have so much fun stuff! I’ve been wanting the Ben Nye wheels for a long time and now I can’t wait to use them 🙂

Leave a Reply