PARIS coming up

God damit – jeg skal til modeuge i PARIS i morgen!! oh la la, jeg glæder mig. Jeg har været mange gange til modeuge i New York og London, men dette er altså jomfruturen til modeuge i modens mekka! Og straks kommer angsten – jeg skal afsted med superchikke Gertrud, der er modestylist på Eurowoman, og har lidt angst over min garderobe… Vel, jeg får fyre den op med makeup og røde læber, og lægge fokuset der hvor jeg er bedst (når jeg gider og har tid)  OH, jeg må i gang med at pakke og løbe i H&M og købe strømpebukser. Lægger ud min makeup “garderobe” senere ha ha…

OMG! I am going to Paris for fashion week!! I am so excited – it’s my very first time….Check in later to see my makeup wardrobe. I am a little worried about my lack of superchic clothes, but a little lipstick helps! 🙂

Leave a Reply