Party Hair Ideas

Sexet og råt med en masse struktur. Her skal du ikke spare på stylingprodukterne. Føntør håret med en mousse og masser af saltvandspay – kram håret imens du føntørrer. Finish strukturen får du med denne lille mirakel sag.

En knold eller en chingnon som er det lidt mere sofistikerede ord, er en supernemt og hurtig last minute løsning. Husk at toupere håret godt, hvis du vil have en stor og fyldig knold og masser af voks og hårspray, hvis du vil have en simpel og stram variant.

Lækkert 80’er hår, hvor fidusen er meget lidt produkt, så håret bliver så luftigt som muligt. Dog skal det løftes fra hovedbunden, og dette gør du nemmest med en mousse og føntørring, som altid, med hovedet ned mellem benene. Jeg har lige testet denne mousse, som min mor bruger. Lidt stivere end dem jeg normalt bruger, men perfekt til denne frisure for at få mere hold. Du kan gerne toupere håret i hovedbunden, og glat spidserne.

Gå amok med elastikker og hårbånd. De har rigtig mange fine (og billige) i Glitter. Det er vigtigt at dit hår har masser af volumen og er ret fyldigt, da holdes elastikkerne bedre på plads. Du kan fx bruge catwalk teknikken, hvor du touperer dit hår tot for tot, så håret bliver helt kort. Dette varmer du med glattejern, så det touperede hår bliver helt flat. (dette ser virkelig sjovt og “forkert” ud, men tro mig, det bliver godt) Når du har touperet og glattet hele håret, tager du en stor hårbørste og børste håret ud igen. Du bliver overrasket hvor stort og voluminøst dit hår bliver – PERFEKT base for en opsætning!!

Leave a Reply