Pastel all the way?

pinkt hår

Det er ved at være lang tid siden jeg har gjort noget “vildt” med min hår. De sidste 5 år har jeg haft helafbleget mit hår, og overhældt det med silver shampoo for at få den kolde tone. De seneste år har jeg gået over til striber, for at skade mit hår knapt så meget, og fordi jeg var lidt træt af at være hende med det hvide hår (og hvid hud!).

MEN NU, syntes jeg det skal ske noget igen, og jeg er ret vild med pastel striber, der har kommer frem her den seneste sæson. Over ses Giles s/s 2010 kollektion med lyserød striber…

Udklip3

Nogle af modellerne have også blå/lilla/sølv striber. Lige lidt i det tykkeste lag, syntes jeg. Men ELSKER makeuppen!

heidi-mount-lara-stone-by-hanneli-mustaparta3

Til Chanels couture visning have også modellerne farvet hår.. måske mere min stil?

kate

Og så er selvsagt Kate med på vognen, som jeg har vist tidligere, med en rimelig fed twist på trenden.. Hmm, glæder mig til at få farvet hår, forhåbentlig i løbet af ugen… You’ll see!

(pics fra Hanneli og google.)

Leave a Reply