Pastel All The Way

Skærmbillede 2016-07-09 kl. 17.41.13 Skærmbillede 2016-07-09 kl. 17.41.21

My hair is screaming pastel pink again after a visit to my colour expert Saco in Copenhagen. I love how they do magic with these soft, pale pastel colours. This time, my roots have a stronger colour where it goes softer and paler down the lengths.

Have a wonderful weekend!

Så får I den på dansk også!
Så er mit hår igen blevet farvet pink. Som altid, hos min yndlings farveexpert, Saco. Jeg er vild med hvordan de kan trylle med disse helt sarte pastelfarver – en farve mange ikke forstår. Denne gang, fik jeg farvet rødderne i en mere kraftig pink end længderne, hvor det bliver mere sart og udvasket pink.

Ha en dejlig weekend! 

3 Responses to “Pastel All The Way”

 1. carina

  FEDT!!!

  Reply
 2. Anna

  Den hårfarve er så fed til dig, en skøn og modig, anderledes farve,
  Må jeg høre hvor dine fine halskæder er fra? så feminine og simple, lige mig

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Anna! Mine halskæder er fra Line & JO og Anni Lu! KH Sara

   Reply

Leave a Reply