Pastelrosa hår

dreehemingway

pastel-colored-hair-trend

Pastelfarvet hår har været et hit på catwalken de to sidste sæsoner og i alverdens modeserier verden over. Jeg har testet trenden på mit eget meget lyse hår.. Det er nok en fordel at dit hår er forholdsvis lyst, ellers kan jeg ikke garantere for resultatet. 

davines

Jeg har brugt Davines Alchemic Conditioner i RED, som kan købes her. Jeg blander denne meget kraftige pinke conditioner med en alminderlig hvid conditioner, så den får en mindre kraftig farve.

CPH116 022

CPH116 023

Derefter fordeler jeg cremen i håret. Start i nakken og masser massen godt ud – jeg reder også håret igennem med en kam eller børste, så farven bliver helt jævn. Lad cremen sidde i ca 5 minutter. Efterhånden som jeg har gjort det endel gange, er jeg blevet ret god til at portionere mængden pink farve, alt eftersom hvor kraftig jeg vil have den. Du kan også vælge at kun komme farven i spidserne, hvis du kun vil have en lille effekt.

CPH120 069

Sådan kom det til at se ud denne gang. Jeg syntes det er ret sjovt og fint, og har fået mange komplimenter for farven. Det bedste er jo, at farven vaskes ud næste gang du vasker hår – med mindre du putter den pinke farve i igen.. 🙂 Kan I lide det?

4 Responses to “Pastelrosa hår”

 1. Louise

  hej Sara, det ser super fedt ud! Tak for at dele. Er så tæt på at smide den røde conditioner i kurven. Min almindelige balsam er Bumble & Bumble thickening conditioner. Mon ikke det er fint?

  Og er dit hår vådt, eller håndklædetørt nå du putter blandingen i?

  De bedste hilsner og tak for bloggen,
  Louise

  Reply
  • Sara

   Hej Louise, Det er en fin blanding! Og du kommer blandingen i vådt hår og fordeler godt med fingrene eller en kam 🙂 Held og lykke! 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Louise

  Lækkert!! Jeg prøver det i dag, juhu! Tak for inspo :):)

  Reply
 3. Charlotte

  Hej Sara.

  Jeg ved at dette er et meget gammelt indlæg, men håber at du ser min besked alligevel.

  Jeg har blond hår, ligesom dig. Jeg vil bare høre, før jeg begiver mig ud i at farve mit hår rosa som dit, hvor land tid/mange hårvaske går der før jeg har min “normale” blonde hårfarve igen? Vil det have et rosa skær længe?

  Mvh Charlotte

  Reply

Leave a Reply