Perfect hair and how to get it

gucci-models-fall-2014-ad-photos2 gucci-models-fall-2014-ad-photos4 gucci-models-fall-2014-ad-photos5 gucci-models-fall-2014-ad-photos6 gucci-models-fall-2014-ad-photos7

Åhh jeg er så vild med håret på de mange flotte damer der pryder Gucci’s kampagne dette efterår. Det er noget smukt og naturligt over det, som jeg er sikker på at mange af os gerne vil vide hvordan vi opnår.

Jeg har teamet op med hårstylist Mette Thorsgaard, der tager Skandinavien med storm for øjeblikket og arbejder med flere af pigerne på billederne her. Hun er repræsenteret af Unique i Danmark og Lund Lund i Stockholm, men lur mig om ikke flere lande får øjnene op for hende inden længe. Jeg spurgte Mette hvordan vi får den fine struktur pigerne har i håret;

“Håret er forholdsvis produktløs, hvilket jeg elsker. Der er nok brugt en form for texturizing spray til at lave lidt af den matte struktur, fx Dry Texturizing Spray fra Oribe eller Fresh Hair Dry Cleaning Spray fra Kevin Murphy, som begge er tørshampoo der også giver håret lidt hold. Selve strukturen kunne godt være lavet med Cloud Nine’s Waving Wand, den skaber naturlig og let fald i håret.”

Gå i krig piger. Lyder ikke så svært! Tak til Mette!

PS Tusinde tak til alle de har deltaget i konkurrence om Pantene Pro V produkter. Vinderne er fundet og får direkte besked via mail.

Leave a Reply