Perfekt til tør hud

Da jeg boede i New York i 2008/09 lagde jeg hurtigt mærke til hvordan de unge og hippe gik rundt og drak en drik der hedder Kambucha. En naturlig gæret te, med en smule kulsyre i, der eftersigende skulle være detoxende for kroppen og give masse energi. Det blev aldrig min favorit sådan smagsmæssigt, en smule syrlig, men sundt skulle det nu være 🙂

For første gang har jeg nu hørt at denne ingrediens er brugt i en ansigtscreme, i den nye Idéalia fra Vichy, hvor ingrediensen er med til at give huden masser af glød og spændts. Jeg har selvfølgelig testet produkter, som har en superlet og lækker konsistens og dufter vidunderligt. Cremen er også parabenefri, som jeg ved mange bliver glade for. Den udjævner også hudtonen, så huden fremstår mere frisk og ung. Perfekt til hud der har brugt for et boost og mere liv.

Næste uge vil jeg lave en konkurrence med cremen 🙂

Indlægget er lavet i samarbejde med Vichy. 

Leave a Reply