Personlig træner Anne Bech

Jamen altså.. en lille smule panikangst har jeg fået her 3 uger op til min bryllup.. Heldigvis passer jeg stadig min kjole, det fik jeg bekræftet, igen, igen, igen da jeg prøvede den i aftes. (stor tak til Nanna for ros og selvtillids boost, og for at lægge min kjole op – yes, den er lang), MEN hvorfor er min energi dalende og motivationen til træningen væk?? Det kan sagtens være fordi jeg har for meget at tænke på med de sidste forberedelser og ikke mindst færdiggørelser af deadlines og ting på arbejde, inden 3 UGERS FERIE! (wuhuu!!)

Jeg vil egentlig ikke så meget ned i vægt, det kan hellere (og skal ikke) lade sig gøre på 3 uger. Jo måske, men sundt er det nok ikke. Jeg vil bare have et energiboost og få strammet lidt op. Lidt motivation. Heldigvis kender jeg den superhotte træner Anne Beck, som har inviteret mig til træning og lidt inspiration senere i dag. Can’t wait! Og jeg skal nok dele med jer. Hav en dejlig dag!

English:

I’ve lost my motiviation for my regular work out lately. I’m still going to the gym, but I’m getting bored and lazy, and I’ve got no enthusiasm. Luckyly I fit into my weddingdress – I tried it on last night and I don’t have to loose a pond. BUT I want a boost of energy, some motivation and to feel more strong in my body. Luckily, I know this superhot personal trainer, who’s invited me for a work out later today. I can’t wait! 🙂

Leave a Reply