Photoboot: Orangered lips

Som et nyt element, vil jeg fremover lave photoboot indlæg, hvor jeg fremhæver en makeup eller et produkt, som jeg selv prøver ud, så I kan se det *live*. Jeg har tidligere skrevet om denne fantastiske læbestift fra YSL, som hedder Rouge Pur Couture nr. 13, og jeg gør det gerne igen, da det er en FANTASTISK farve! Den har den helt rette orange røde nuance, som nærmest giver ansigtet lidt ekstra glød og farve. Helt rigtig lige nu! Jeg kommer den på læberne direkte, men du kan også duppe den på med fingrene, hvis du vil have et mere stain (knapt så malet) look. Rundt om øjnene har jeg en lagt en brun/bronzet kohl, som jeg har tværet ud med pegefingeren. PS: Lê Lê brunch buffet var enormt skuffende. Dårlig service og vildt dårligt udvalg – hver anden ret var slet ikke fyldt op… Uh! Man skal bare styre langt væk fra buffeter, det må være moralen.

Leave a Reply