PhotoBooth: Løs knude og blå smokey eyes

Sådan her så jeg ud i lørdags, da jeg efter en laaaaang dag på et reklamejob, skulle til fødselsdag. Mit hår er glattet og sprayet med saltvandsspray, så det får en lidt stivere struktur. Derefter samlet jeg håret med hånden bag i nakken, og touperet let med en stor hårbørste, så håret holdt sig samlet. Jeg tog derefter fat ca midt på min “hestehale” og vendte håret opad, og ned ca midt bag på hovedet, så det fik denne snoning. Det gjorde jeg to gange. Kan I huske topsytail fra 90’erne? samme effekt, blot at jeg gjorde det med fingrene, og uden elastik. På øjnene brugte jeg Shiseidos Luminizing Satin Eye Color Trio, GY901, en blålig palette, som er supersmuk. Man skal være forsigtig med blå øjenskygge, og huske at tage en vatpind med lidt fugtighedscreme el og “gøre rent” under øjnene bagefter. Skygger drysser uanset hvad, og blå øjenskygge er uheldig under øjet, da den fremhæver mørke rande. Og vent med consealer og evt. foundation, så du ikke ender op med at gøre dobbelt arbejde, og kan lysne op lidt under øjet bagefter. Jeg brugte primært den mørkeste blåfarve, med et lille “dut” af den mellemblå i øjenkrogen under øjet, og den hvide perlemor i selve øjenkrogen. På læberne har jeg Lipglass fra Mac, i farven Underage. Bum.

Leave a Reply