Pick Of The Week: After Sun Spray by Rudolph Sun

aftersun-spray-rudolph-sun-youblush

Jaaa. jeg ved jeg har blogget en hel del om Rudolph Care’s produkter.. ikke mindst om Rudolph Sun. Men det er vitterligt bare virkelig gode produkter – og det er mit fokus her på bloggen – at anbefale jer, de bedste produkter jeg kender og tester.

En af sommerens gode nyheder fra camp Rudolph er en After Sun Spray. Umiddelbart tænkte jeg det var lidt underligt, da aftersun almindeligvis er creme, men sprayen er dejligt kølende (tænk på varm gylden hud!) og trænger ind i huden lynhurtigt, så du slipper for den klistret fornemmelse (som i øvrigt også er kendetegn for alle hende solprodukter)
Sprayen indeholder kølende agurke ekstrakt, fugtgivende argan ekstrakt og helende aloe vera.

Rimelig genial, også et hit til små børn.

One Response to “Pick Of The Week: After Sun Spray by Rudolph Sun”

  1. Sara

    Hvor er din fine halskæde fra?

    Reply

Leave a Reply