Pick Of The Week: Caudalie Beauty Elixir

caudalie-beauty-elixir-youblush

Dette er absolut ingen nyhed – snarere et kult produkt som jeg kender uendelige mange hamstrer med hjem fra Paris. Den fås i Danmark, bla i Sephora, men er noget billigere i Frankrig.
Beauty Elixir fra franske Caudalie en en ansigtsmist og føles som et vitaminshot for huden og en umiddelbar opfrisker. Baseret på orangeblomst vand, vindrue ekstrakt, rosmarinblade-, pepperminte-, og orangeblomst olie dufter den fantastisk og fugter huden samtidig. Samtlige jeg har testet den på af veninder, modeller og familie, køber den selv bagefter – den er farlig afhængighedsdannende.

Jeg bruger den:

Efter jeg har lagt makeup

Når jeg sidder ved computeren

Når jeg er træt

På nyrenset hud

I flyveren

PÅ samtlige tidspunkter virker den ens – opfriskende, fugtgivende og utrolig lækker.

Leave a Reply