Pick Of the Week: Mark Buxton Niche Parfume

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 13.01.15

Parfumører er ikke noget vi går særlig meget op i, i Skandinavien. Altså dem der kreerer de parfumer vi bruger.
I Frankrig har de nærmest heltestatus og i Paris bor Mark Buxton, som er en af de mest berømte parfumører i verden. Med over 20 års erfaring og arbejde med alle de store parfumehuse i verden har Mark selvfølgelig også sin helt egen linje med dufte, i eget navn. Duftene er enkle i kompositionen, med få ingredienser, men hver duft, har sin helt egen historie og tanke bag – min favorit er den nyeste af de 7; Message In a Bottle der som på billedet illustrerer og dufter af frisk havbris, salte sandstænder og eksotiske blomster som gardenia og orangeblomst. Den er blød, feminine og forfriskende. En lækker hverdagsduft.

I Danmark kan alle Mark Buxton dufte købes i Magasin til 990 kr. for 100 ml.

nose-paris-niche-parfume-youblush nose-paris-niche-parfume-youblush

Mark Buxton er også en af skaberne bag den fantastiske duft forretning NOSE i Paris, der er fyldt med alverdens nichedufte.
Her kan du med garanti finde din helt unikke duft. I mellemtiden, syntes jeg du skulle dufte til de fine parfume fra Mark Buxton selv og lade de små historier der gemmer sig bag hver duft, glide igennem din erindring. Tag dig altid god tid når du prøver en ny duft. Den bliver jo en del af dig.

2 Responses to “Pick Of the Week: Mark Buxton Niche Parfume”

 1. Louise P

  Åh jeg har længe drømt om sådan en duft, men det er desværre aldrig lykkedes mig at finde en forhandler, når jeg har været i Paris. Jeg skriver denne bag øret 🙂

  I øvrigt, hvis jeg må komme med et lille ønske, synes jeg det kunne være rigtig brugbart, hvis du lavede et indlæg om anti-age produkter. Hvornår man skal begynde at bruge dem og sådan. Jeg er 26 og fik min første anti-age creme i 18-års fødselsdagsgave og returnerede den, men er tiden mon kommet nu? Og hvad starter man med?

  KH Louise

  Reply
  • Sara

   Hej Louise P,
   Det er herved skrevet bag øret og på post ønske sedlen! Husk at du kan få Mark Buxton dufte nu i Magasin, så du behøves ikke rejse helt til Paris – selv om det altid er dejligt! KH Sara

   Reply

Leave a Reply