Pick of the Week: Oribe Dry Texturizing Spray

Jeg bliver tit spurgt om hvilke produkter jeg ikke kan leve uden, og når det kommer til hår, er Dry Texturizing Spray fra Oribe absolut en af dem.

Tørshampooen, som ikke bare er en tørshampoo, men også en teksturspray – dvs den giver dit hår volume og hold i tillæg, er uundværlig, når jeg er ude og laver hår på modeller. Det er næsten så jeg går lidt i panik, hvis jeg ikke har den med på job, da jeg bruger den til næsten hvert eneste job jeg laver.
Den giver det helt rigtige, cool, skødesløse look til håret, som alle vil have og syntes er flot. Den er også genial til nyvasket hår, for at komme af med den alt for rene og glatte følelse.
Der er mange der minder om denne spray på markedet, men absolut ingen helt som denne. Det er en dyr fornøjelse, den koster 295 kr., men så absolut værd hver krone og så dufter den fantastisk!

ENGLISH:
I’m often asked about what products I can’t live without and when it comes down to hair, Dry Texturizing Spray from Oribe is one of them.
It’s a dryshampoo that also gives the hair a lot of texture and hold – perfect for us scandinavian girls with fine hair and no volume and I must say, I’m addicted to this spray and almost panic if it’s not in my professional hairkit, since I use it for almost every job I do. It’s a bit pricy, but worth every penny and smells amazing too!

2 Responses to “Pick of the Week: Oribe Dry Texturizing Spray”

  1. Mathilde

    Jeg bliver nødt til at prøve dette produkt i mit flade hår! Hvor kan den købes?

    Reply

Leave a Reply