Pick of The Week: Rudolph Care Kids Sun Lotion

Først og fremmest – Kæmpe tillykke til Team Rudolph Care som vandt prisen som Årets Nye Serie med deres Rudolph Sun solserie i onsdags til Danish Beauty Award!! Serien blev lanceret sidste år og prisen er så velfortjent, da solcremerne virkelig er lækre.

I påsken startede jeg med at smøre min lille søn på halvandet år med solcreme HVER MORGEN, og da mange af de solcreme der findes til børn efterlader deres hud både fedtet og hvid, har jeg valgt at give ham lidt luksus med den nye
Kids Sun Lotion SPF 50 fra Rudolph SUN.
Jeg er selv stor fan af Rudolph Cares produkter og sollinje Rudolph Sun, som hverken klistrer eller fedter. Solcremen til børn indeholder økologiske ingredienser, ingen parfume og er svanemærket. Sidste år prøvede jeg et andet øko-mærke til min søn, hvor han kom til at ligne en svedig, fedtet og hvid baby. Lille basse! Denne solcreme tørrer hurtigt ind og kan slet ikke ses på huden.

Solcremen koster 245 kr. men er tilgengæld 200 ml.

ENGLISH:
This weeks pick of the week is the new organic sun lotion for Kids from Rudolph Sun. I love their sunproducts for grown ups that launched last year. They are anti age, non greasy and leaves the skin soft and smooth. I want to give my son the same, since I use sunprotection on him every day and a lot of sunscreens for kids leaves their skin white and super greasy. 

 

3 Responses to “Pick of The Week: Rudolph Care Kids Sun Lotion”

 1. Maria

  ja det er jo fantastisk, men til gengæld er den opbygget på kemisk filter. Når ungen går hen og bliver hvid af en solcreme så er det jo fordi producenten har elimineret alt det lort de kan, for at beskytte barnet.. Og det er nemlig ved at opbygge solcremen med et fysisk filter.

  Reply
  • Maria L

   Hej Maria – jeg kan godt se dit synspunkt, at børn skal beskyttes fra kemisk filter. Af den grund købte jeg derma sollotion kids sidste år hvor solfilteret var fysisk og ikke på nanopartikler. Det resulterede i, at mine børn overhovedet ikke smurte solcreme på, selv på en ferie sydpå, fordi cremen gjorde dem hvide. I år købte jeg så Roche Posay til børn med blandede filtre, herunder også fysisk og selv om det ikke fremgår af ingredienslisten, så er jeg sikker på at det fysiske er på nano, for den hvidter ikke så meget når man smører den på og så forsvinder det når cremen er trængt ind. Nu smører de i det mindste solcreme på. Så må man jo så vælge, hvad er bedst? En baby kan heldigvis ikke selv vælge 🙂 Mvh Maria

   Reply
 2. Lou

  Men hvordan er det nu med babyer og solcreme? Jeg er sådan i tvivl. Har en baby på 4 mdr. og de fleste steder står der, at de ikke skal have noget på, før de selv kan kravle ud i solen. Det kan vores naturligvis ikke endnu, men det er da umuligt fuldstændig at skærme dem for solstriberne, selvom vi indtil videre har gjort vores aller bedste og har købt en god hat, til når bæreselen er det eneste der dur. Vi vender og drejer os så han ikke bliver ramt, men 100% kan det altså ikke undgåes. Men hvad med denne, må de få denne på? Er selv stor fan af Rudolph Sun, både til ansigt og krop.

  Reply

Leave a Reply