Pick of the Week: Sisley Black Rose Precious Face Oil

Denne uges valg af produkt er lidt af et luksusprodukt og et hug i pengepungen for de fleste. I know, I know – de fleste går ikke bare ud og køber en ansigtsolie for 1.300 kr., men hvis du nu skulle ønske dig noget helt særligt eller gerne ville finde den ultimative gave til dig selv, så bør du læse med videre.
Jeg fik denne olie for et par uger siden og da jeg har været utrolig glad for ansigtsmasken i samme serie, tog jeg olien straks i brug. Og jeg skal lige sige, jeg elsker ikke alt automatisk, bare fordi det er dyrt eller kommer i en pæn indpakning. Min holdning er som sådan altid den samme; jeg tester produktet med neutral indstilling (det har jeg “råd” og god grund til, jeg har trods alt være “in the game” såpas længe og prøvet det meste der er at prøve, både billigt og dyrt) Virker produktet eller gør det en forskel eller måske bare dufter usandsynlig godt, ender det måske her på bloggen med et par søde ord på vejen.

Og tilbage til olien, fordi, jeg er som sagt, inden i en periode hvor jeg er MEGA TRÆT og kører på alle ekstra gear jeg har i mig. Bebsen er nemlig inde i et såkaldt “tigerspring” (udviklingsspring) som gør at han pylrer ca 24/7… Og så bliver man træt og ens hud bliver det samme. Og så tilbage til olien igen, fordi det jeg allerede mærket efter et par dage, var at min hud fik den fineste glød. Seriøst! Den fik fugt, spændts og en svag rosenrød farve (på den gode måde) som bare gjorde, jeg ikke længere følte mig som en slidt gammel sok.

Fakta er, at olien indeholder omega 3 og 6 olier, squalene, ekstrakter fra avokado og E-vitamin og denne helt særlige black rose extract som trænger ind i huden og virker regenererende og boostende på huden.
Jeg nøjes med at bruge olien 1 gang om dagen (det skulle eftersigende også være nok) og bruger kun 2-3 dråber. Denne skal holde lææænge og jeg skal have hver enkelt dråbe ud af flasken. For den er lækker. Og den virker.

ENGLISH:
This time pick of the week is a bit of a splurge. I got this luxury faceoil a couple of weeks ago and since I’ve really liked the moisturemask in the same series, I instantly tried it on my skin. I’ve been so tired the last couple of weeks as well, because my little boy has been crying constantly. My face has really been tired, seriously, untill I tried this oil.
It’s filled with omega 3 and 6 essential oils, extract from avocado and Vitamin E, and this very special Sisley black rose oil blend that gives the skin a youthful boost and anti-age effect.

Leave a Reply