Pick Of The Week: Superhud af Anette Kristine Poulsen

Så kom hun sgu med en bog mere. Min kære blogger kollega og super-beauty-ekspert Anette Kristine Poulsen har lige skrevet bogen Sådan får du Superhud.

Og allerede ligger bogen som #1 på listerne! WOW tillykke kære Anette Kristine!

Og nu tænker du måske: Helt sikkert, endnu noget skønheds halløj der bruger store ord og lover mere end de kan holde. Men nej. Anette Kristine ved om nogen hvad tomme ord og ditto mirakelcremer kan gøre (eller ikke) men dette er en slags hudpleje bibel – et opslagsværk, hvor du faktisk forstår hvad der bliver sagt og får helt klare og håndgribelige tip, til hvad du selv kan gøre, for at få en smukkere hud. For at få din egen superhud.

Køb den! Intet andet end en stærk anbefaling herfra. Min søn på 20 måneder var også imponeret i morges, mens vi slurpet i os vores morgensmoothie bestående af skyr, jordbær yoghurt, frosne skovbær, hørfrø og banan. Yummi! Perfekt måde at få lidt sunde sager i ens mini-me.

PS! Tjek min instagram @sarayoublush hvor du kan vinde en overdådig præmie lige nu, inkl bogen!

sådan-får-du-superhud-youblush

8 Responses to “Pick Of The Week: Superhud af Anette Kristine Poulsen”

 1. cecilie

  Hej Sara
  Jeg har set på din instagram at du bruger sådan nogle masker, og jeg har godt hørt om men det kunne være interessant og hører om deres virkning og din mening om dem? 🙂

  Reply
 2. Leahsephira

  Superhud er simpelthen SÅ god. Jeg er halvvejs igennem den (læser lidt i den imellem studielæsningen). Har allerede lært en hel del nye ting 🙂

  Reply
 3. Amanda

  Hej Sara, tak for en superfed blog! Jeg har et spørgsmål til dig, som jeg håber, du vil svare på: Jeg er på udkig efter en ny cremeblush, men er meget i tvivl om hvilken en jeg skal vælge. Kan du anbefale nogle?

  de bedste hilsner Amanda 🙂

  Reply
 4. Anette Kristine Poulsen

  Jeg smelter, Sara. 1000 tak for dine dejlige ord – er vild med billedet, hvor din søn er med.

  Reply
  • Sara

   JA, det var meget sødt ik? Han har også blå neglelak på storetåen, ha ha ha knus

   Reply

Leave a Reply