Pick Of The Week: Splash Mask

Blithe

K-Beauty fortsætter med at indtage Danmark og forleden var jeg fordi webshoppen Beaumonde.dk, hvor Marie Brodersen står bag. Hun lærte jeg at kende da jeg var skønhedsredaktør for Eurowoman og hun for Alt For Damerne. Nu er vi begge to selvstændige og jeg elsker hendes nye business Beaumonde.dk som er specialiseret i K-Beauty, som du er nødt til at tjekke du, hvis du er nyskærrig på nye, spænende brands. Udeover de nye favoritmasker fra Mizon fik jeg også produkter med hjem fra Blithe. Jeg ELSKER min nye morgen rens, Patting Water Pack Energy Citrus & Honey, som skal mikses med vand og “spashes” i ansigtet. Du kan vælge at have den med i bad og fortynde dem med vand i hånden eller fylde vasken med vand og hælde lidt i, inden du “splasher” vandet flere gange i ansigtet.
Lisa Eldridge har lige skrevet om denne samme maske og jeg kunne ikke være mere enig med hende, om at denne slags rens (som også fungerer som en slags mask, exfolierer huden blidt) er det nye indenfor rens og genial for os der har travelt.

Udover at rensen gør huden ren og helt klar til makeup, har den også den mest opfriskende citrusduft, der vækker selv den mest trætte mor.

Patting Water Pack Energy Citrus & Honey fra Blithe, 295 kr.

Leave a Reply