My Pink Friday Night

I dag la jeg makeup på Emma Oak for Just Females forårskampagne for 2017.

Skærmbillede 2016-06-17 kl. 20.44.02

Denne uge har stået på non stop arbejde for min del, med photoshoots hver eneste dag hvor jeg har lagt makeup og stylet hår. Det er højsæson for at lave kampagner og lookbooks inden alle går på sommerferie, så det stopper ikke helt endnu. I dag flyver jeg til Norge for næst sidste gang for at arbejde med L’Oréal Paris Norge, hvor efter min kontrakt stopper her i juni. Jeg har siden starten af 2015 været deres officielle makeup artist i Norge, men nu er jeg klar for nye muligheder og eventyr der ikke stopper mig, og dem er der mange af! Jeg glæder mig til at dele nye planer med jer hen over sommeren.

I går aftes nåede jeg hurtigt at kigge på nogen af de nye ting jeg har fået hjem den sidste uge, som jeg glæder mig til at dele med jer inden længe.
Emily Weiss der står bag skønhedsbloggen Into The Gloss og beautymærket Glossier har jeg endelig fået fingrene i, via en veninde og ven i New York, og min nye vandflaske Bkr, der er en miljøvenlig glasflaske pakket ind i det fineste silicone beskyttelses sleeve. MERE om det hele lidt senere.
Rigtig god weekend!

13423567_1647955018857745_929566552_n

Drømmesofa!!!

2 Responses to “My Pink Friday Night”

 1. camille

  Super smukke øjenbryn – hvad har du mon brugt til at tegne dem op..?

  Reply
  • Sara

   Hej Camille, tusinde tak! Jeg har brugt Anastasia Beverly Hills Brow Wiz og Duo Powder, i medium brown og taupe. KH Sara

   Reply

Leave a Reply