Pinse på Fyn..

Så klarer jeg ikke holde fingrene væk fra min blog og min computer længere. Har hooket svigermors koder, og kommet online! :jubi!

On the road - over storebælt
On the road - over storebælt
Odense Pilsner på havnen i Middelfart
Odense Pilsner på havnen i Middelfart

Min kæreste og jeg er kørt til Fyn her i weekenden, og nyyyder det fantastiske vejr, lækker mad, frokost på havnen, masser af vin og test af en hjemmelavet maske… Det gik dog ikke så godt… Jeg læste om en maske man selv kunne lave i iForm, og tænkte det var lige noget for mig på en lad sommerdag – olivenolie, citronsaft og havregryn, som så fint skulle rense i dybden og alt muligt. Men aj aj, hvor ulækkert, fedtet og som det svinet! Vi grinet vildt da vi tog masken på, da vi mest så os selv, som Jacobs niece, Marta når hun spiser – og tværer maden rundt i hovedet.. ush!

MEN har I nogle gode opskifter på masker man selv kan lave, der VIRKER? skriv til mig i kommentar fæltet under 🙂

Nyd den sidste fridag! 🙂

Leave a Reply