Polterabend- og brudemakeup

Verdens bedste idé til polterabend eller brudemakeup på selve bryllupsdagen? United Makeup Academy. Niccis supersøde og mega dygtige elever står på rad og række og giver jer det bedste de har lært, og du kan booke hele din venindeflok, hele dit “entougage” på din store bryllupsdag (mor, søster, brudepiger etc.) til en glamourøs makeover.

Nicci sprayer favoritspray Dry Texturizing Spray fra Oribe i Louises hår, sidste års heldige bride to be.

Her kan du få hvilken farve øjenskygge du en måtte drømme om og de bedste tip til din store dag.

Bliv forkælet som aldrig før

Flere har efterspurgt steder jeg kan anbefalet at lave hår og makeup til deres bryllupsdag. Nogle har også efterspurgt polterabend idéer, og så kom jeg i tanker om det bedste af det bedste, som jeg faktisk arrangerede for min svenske veninde Louise polterabend sidste år. Kom også i tanker om at jeg faktisk aldrig blogget fra denne dagen, så det gør jeg nu.

Vil du have top class og professionel behandling på din store dag, eller lade alle veninderne blive max forkælet og få sat hår og makeup inden den store bytur, skal du snakke med Nicci og hendes superkyndige elever på United Beauty Acadamy. Nicci skræddersyr nemlig pakken efter dit behov og giver dig en dag både dine venner og bruden aldrig vil glemme. Sidste år havde vi selv champagne med, cupcakes og brudens yndlingsmusik fra igennem tiderne, og jeg sørget for at der var neglelakker så alle var toptunet inden vi tog på Sticks n Sushi på toppen af Tivoli Hotel og videre ud i natten… Anbefales på det varmeste!

Leave a Reply