Praktikant og Beauty med Christel

Mandag og tirsdag denne uge, har jeg haft en praktikant fra Norge.Tonje går på FACE Stockholm beauty school i Bergen, og skulle i den forbindelse have praktik i 2 dage, og jeg er da meget charmeret over at hun fløj ned til København, for at følge mig..

Welcome to Denmark! Stjerneskud og en lille øl!
Welcome to Denmark! Stjerneskud og en lille øl!

I dag, lavet vi beauty billeder med smukke Christel fra Unique, fotograferet af Bjarke Johansen.Vi lavet 2 forskellige ting, det ene er en del af et større projekt, hvor vi skal have flere modeller med – den andre ting, var min favo stil – grease, smokey, røde læber og shiney skin!! 😀

Min assistent, Joy, der også har fulgt mig siden LA, var også med, og lavet det flotteste hår! ME LOVE!

Sneak peak... Jeg er MEGET glad..
Sneak peak... Jeg er MEGET glad..

Leave a Reply