Pregnancy Skincare FTW

 Rigtig mange har spurgt og spørg stadig efter gode hudplejeprodukter man kan bruge under graviditeten. Personlig var jeg ikke hys under min egen graviditet med Sølve omkring hvilke produkter jeg brugte – jeg prøvede at være mig selv og gå efter mavefornemmelsen om hvad jeg syntes var OK og ikke, så det blev et fint miks mellem økologiske og ikke økologiske produkter, med og uden parfume. Det var først da jeg var ret langt henne og lige efter jeg havde født, at jeg trak hårdt i bremseklodsen og undgik parfume fuldstændig. Når man ligger hud mod hud med en lille, er det alt andet end parfume man vil dufte af. 🙂

Det er selvsagt meget individuelt hvad man ønsker at bruge af produkter, både under og efter graviditet, og al respekt for det, men i månederne efter Sølve var født, brugte jeg kun uparfumerede produkter fra svenske Estelle&Thild til mit ansigt. Deres linjen Fragrance Free er mærket af Eco-Cert og er uden parfume, mineralske olier, parabener og farvestoffer. Superlækre og basic produkter, der føles luksuriøse, selv uden duft, og giver huden masser af fugt.

ENGLISH:

A lot of people asks me about skincare during pregnancy. Personaly, it was not untill the end of my pregnancy with my son that I got more conscious about the ingredience of my skincare and when my baby was born, I only used fragrance free products. Just the tought of laying with a baby on your chest, smelling of parfume freaked me out. I fell in love with the Fragrance Free line from the Swedish skincare brand Estelle&Thild. It’s certified with Eco-Cert but also without mineral oils, parabens, colour and ofcourse parfume. It feels luxurious on the skin and give the skin a lot of moisture.

Leave a Reply