Pretty in Pink Forårsnegle

Så er der nye negle til mama. Det er ikke synderligt meget jeg gør ud af mig selv disse dage, men mine negle, må gerne være pæne og det gør mig VIRKELIG glad at kigge på. Det dejlige med shellac er jo, at det holder så SINDSYGT godt – perfekt og ridsefrit resultat i 3 uger (kommer selvfølgelig an på hvor hurtigt dine negle vokser) men jeg elsker, at der intet vedligehold er med dem, foruden at pleje dem med negleolie. Perfekt for busy moms!

Lavet af dygtige Nicole, som bor i Barcelona, men som er i København ca 1 gang hver måned og kan bookes lige her.

11 Responses to “Pretty in Pink Forårsnegle”

 1. Amanda

  Hvor får du lavet dine smukke negle og, hvad er prisen? 🙂
  KH Amanda

  Reply
  • Sara

   Hej Amanda, Der er link til Nicole i indlægget. Hun bor i Barcelona, men er hjemme i KBH ca 1 gang om måneden og tager kunder. Prisen kommer lidt an på hvad du vil have lavet, men mellem 4-500 kr. 🙂 KH sara

   Reply
 2. Sarah

  Ej, hvor er de flotte! De ser så lækre og velplejede ud. Jeg er også på barsel og hader at kigge på mine hænder dagligt – de er så tørre, flossede og grimme, øv. Så måske skulle jeg gå i gang med shellac… men så skal man vel af sted hver 3.uge ik? Ved du, hvad det koster? Og kan du anbefale et godt sted at få det lavet?
  Mange tak! 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Sarah, Jeg kan så godt forstå dig… jeg elsker denne slags luksus, netop fordi jeg vitterligt ikke gør andet ud af mig selv. Ingen makeup og en barselsknold på hovedet. Men mine negle er flotte og skinnende blanke, netop fordi de holder så godt. Jeg vil jo anbefale Nicole, som laver mine negle. Hun kommer hjem til dig, det er SÅ dejligt når man er på barsel 🙂

   Reply
 3. Line Maria

  Så flotte negle! 🙂

  Reply
 4. Mathilde

  Hvor er de flotte ?

  Reply
 5. Leslie

  LOVE IT! <3

  Reply
 6. Isabella

  Hej Sara, hvor er dine ringe fra? 🙂

  Reply

Leave a Reply