Projekt længere hår

Jeg har indset at jeg ikke får laaaangt hår til mit bryllup, uanset om jeg har stoppet med at føntørre det, bruger proteinrige hårkure, spiser Silica kosttilskud og kommer Moroccanoil Light i længder og spidser for pleje og beskyttelse.

Hvad gør man så? Jo, man snyder! Jeg har anskaffet mig de lækreste hårextensions fra Hair Contrast, i naturhår af fineste kvalitet. Håret sidder på tape, som tapes på inde ved hårroden og ligger helt fladt.

Forleden dag, tog jeg chancen og afblegede håret selv med hjemmeafblegning, noget jeg ALDRIG ellers ville gøre.. Men håret skal jo matche min egen meget lyse hårfarve på en eller anden måde. Nu er de blevet helt lyse, og så tager jeg dem med til frisøren for en OYSTER re-fresh, endnu en gang, et par dage inden brylluppet, og så får vi ellers se hvad der sker….

Jeg har flere options og muligheder med hvilken frisure jeg går for til brylluppet, så der må I altså bare vente og se 🙂 I tror måske jeg er bleve inspireret af Pamela Loves lange hippiemanke? 😉 he he..

Leave a Reply