Quick Fix til trætte øjne

Senere i dag skal jeg til Aussie Blog Awards inde på Skt. Petri Hotel, hvor jeg er nomineret i kategorien “Aussome Beauty Inspirer”. Jeg skal følges sammen med Pernille, der også er nomineret med sin blog, i en anden kategori. Jeg får travlt da jeg skal være der inden allerede kl.18, så imens jeg skifter tøj og sætter hår frisker jeg mine trætte computerøjne op med disse superlækre gele pads fra La Biosthetique. Jeg kendte ikke mærket særlig godt før jeg testet det til Danish Beauty Award, hvor de superlækre og kølende gele dimser også er nomineret. Jeg elsker ting der strammer op i en fart, som virker hurtigt og ikke skal vaskes af. Øjenmasken smides ud efter brug og giver huden en opfriskende følelse. I får at se senere om de har virket… he he.. Køb dem her, hvis du er interesseret.  Der er 10 stk (par) i en pakken.

Leave a Reply