Ready For Summer

For en lille måneds tid siden lavede jeg en konkurrence hvor man kunne vinde et helt gavesæt fra Compeed og prøve deres 30 Days Challange til smukke sommerfødder. Det indebar to dage med deres Cracked Heel Plaster og derefter 28 dage med deres Cracked Heel Footcreme.

Nu ved jeg, at der skal mere til end et plaster og en creme – negle skal plejes og hård hud skæres væk (det siger nemlig eksperterne er den eneste måde at komme hård hud til livs. Skrubber du for meget, danner du blot mere hård hud…)

Hælplastret har måske ikke imponeret det store, da jeg stadig har et par tynde revner på mine hæle, men CREMEN…. den er virkelig god og mine fødder har aldrig været så bløde og pæne. Den skal påføres hver aften, så hos mig, står den på natbordet så jeg husker at smøre fødderne ind. Anbefales på det varmeste!

Glæder mig til solen kommer frem for alvor nu og moder jord skruer op for varmen, så jeg kan bruge mine nyindkøbte sandaler fra Ganni og vise min mintgrønne Mint Candy Apple neglelak frem fra Essie.

Indlægget er lavet i samarbejde med Compeed.

2 Responses to “Ready For Summer”

 1. Sanne

  Wow! De er megafine de sandaler! Hvordan er de i størrelsen?
  Tak for en skøn blog, iøvrigt. Altid fantastisk inspirerende og smuk du er.

  Reply
 2. Sara

  Hej Sanne, De er lidt store i størrelsen, jeg gik en size ned. OG tusinde tak for ros 🙂 Dejligt at høre!
  KH Sara

  Reply

Leave a Reply