Respekterer du solen?

 

Påske!! Påskeferie!!! Ahhh, jeg sidder her mandag morgen og NYDER det hele. Solen flommer ind ad vinduet og fylder hele mit køkken. (hov, nu hagler det?!) Hvor er det fantastisk at have fri! Jeg skal ordne en hel del med vores bryllupsplanlægning de næste par dage, inden turen går hjem til Norge. Hvor jeg dog glæder mig til at se min familie, min niece og min nye lille nevø på blot 3 måneder. Solen…. husker i at bruge solcreme? Solen er allerede blevet meget kraftig og selv om vi nyder det og næsten ikke kan vente til de første stråler rammer vores ansigtet, skal i beskytte jer med solcreme for at forebygge pigmentpletter, rynker og hudkræft. Prøv at inkorporere solcremen i din hudplejerutine, så du får den på hver dag, uanset om solen skinner eller ikke. Solcremen er det sidste du kommer på huden, inden makeup. Her er nogle nye favoritter:

* Mineral SPF 40 Facial Moisturizer fra Mineral Fusion – høj faktor og med lysreflekterende partikler der giver det flotteste shine, som Mac’s Strobe Cream.

* SPF Treatment Sunscreen fra Is Clinical – ikke den pæneste tube, men den bedste solcreme jeg længe har prøvet. Kan slet ikke mærkes (eller ses) på huden.

* Ultra Light Daily UV Defence fra Kiehl’s – denne brugte jeg i Syd Afrika og var superglad for. Let og slet ikke fedtet på huden.

Husk også at læse mit tidligere indlæg om fugtighedscreme med solfaktor, hvis du er mere til 2 i 1 løsningen.

Billeder fra Teen Vogue

 

 

Leave a Reply