Me right now

NatashaPoly_VogueParis_DecJan2005_TerryRichardson_3

Shit, hvilken sukkercraving jeg har!! Jeg kan æde en hel plade chokolade, inden jeg overhovedet har smagt på den!! The sweet side effect of breastfeeding…
Heldigvis har amning også den effekt på mig, at jeg taber mig. Det har faktisk været den mest effektive “kur” jeg har været på overhovedet og jeg er smallere end før jeg blev gravid!? Vildt nok!  Dog skal jeg skyndte mig at sige, også slappere. Musklerne får lidt for meget ro efter to måneder i sofaen med lillebebsen, men heldigvis er jeg startet med at træne regelmæssigt igen.
Jeg holder jo også op med at amme på et tidspunkt og der håber jeg sukkertrangen gir sig. Ellers eksplorerer jeg.

ENGLISH:
I have the craziest sugarcraving! I guess it’s the breastfeeding and quick need for energy that gives me this insane sweettooth. Luckly, the breastfeeding also burns a lot of calories and I’ve lost all my babyweight and appear to be smaller than before I got pregnant. I have to hurry to say, my body’s also saggier, so now I have to work out harder to get my body toned. And hopefylly the sugarcraving stops when I stop breastfeeding, or else I’ll explode with all this chokolate I eat.

Leave a Reply