Rock n Roll Updo at Mads Nørgaard

rock-n-roll-updo-youblush-copenhagenrock-n-roll-updo-youblush-copenhagen rock-n-roll-updo-youblush-copenhagenrock-n-roll-updo-youblush-copenhagenrock-n-roll-updo-youblush-copenhagen

I går var jeg backstage og kigge hos Mads Nørgaard hvor Cim Mahony – Danmarks hårguru nr 1 – og hans team var på plads for at lave hår på intet mindre end 80 modeller. Over halvdelen af dem var street castede, dvs de er ikke rigtige modeller, men udvalgt pga deres hver især unikke look.
Jeg fik en snak med Cim om det look han lavede på alle pigemodellerne, nemlig den klassisk, cool, rock n roll opsætning I kan se her på modellen Veneda.

Cim føntørrede håret først med den volumegivende skum Techni Art Full Volume Mousse fra L’Oreal Professionnel med den gule old school børste, som kan købes i de fleste supermarkeder. Det gjorde han for at få så meget luft ind i håret som muligt. Derefter lavede han en klassisk “svinekams nakke” hvor håret blev inddelt i to (som starten på to rottehaler) hvor hver side blev snoet ind mod midten af hovedet. Når han så stod tilbage med to lange snoninger, fæstnet han det lange hår tilfældigt ind i “svinekammen” med hårnåle. Fikser med masser af Infinium hairspray. Inden modellerne gik på catwalken blev håret sprayet med Wet Shower Shine – en shinespray der giver det flotte wet look, men uden at håret klasker sammen. Helt sikkert et produkt jeg skal prøve asap!

Leave a Reply