RockPaperDresses Wedding Makeup

forberedelse_col2

Efter ønske fra læsere, har jeg besluttet at lave et indlæg om makeuppen jeg lavede på Cathrine aka Rockpaperdresses til hendes bryllup. Mange af jer følger hende både på hendes blog og instagram, og jeg forstår jer godt – man kan ikke andet, end at blive en lille smule forelsket i den pige. Ingenting var overladt til tilfældighederne på hendes bryllupsdag, og jeg blev også spurgt om at lave hendes makeup tilbage i oktober – så hun kunne sætte et kryds ved den del af planlægningen.

Cathrine gav mig et par stikord inden bryllupsdagen, men vi havde ikke lavet en prøvemakeup inden, da hun sagde hun stolede fuldt og helt på mig og min stil. Sikke et kompliment! -men også lidt at leve op til. Cathrine ville have fokus på hud, bryn og læber og det fik hun.

SKIN:

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 20.29.55

Huden blev fugtet godt med Embryolisses Filaderme, der er til tør hud, fremfor den mere almindelige “blå”, der er til normal hud. Derefter duppet jeg Illuminating Primer fra Tom Ford i ansigtet (undgik lige t-zonen), der får huden til at stråle. Jeg miksede de to foundations fra MAC og Charlotte Tilbury. CT Magic Foundation er en let matterende foundation, som jeg primært brugte i t-zonen, Face&Body fra Mac brugte jeg i resten af ansigtet og på hals og bryst. Touche Elcat fra YSL blev brugt under øjnene og på selve øjenlåget inden makeuppen blev fikseret med pudderen fra Make Up Forever’s Sculpting Kit.

Embryolisse Filaderme, 229 kr. // Tom Ford Illuminating Primer, 480 kr. // MAC Face and Body Foundation, 245 kr. // Charlotte Tilbury Magic Foundation, ca.350 kr. // YSL Touche Ecalt, 295 kr. // Make Up Forever Scrulptin Kit (the powder)

CHEEKS:

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 20.34.47

Ansigtet blev formet med den cremede Shade & Illuminate fra Tom Ford. Der blev lagt skygge under kindben, langs hårgrænsen og under hagen, og highlight på kindben i en C-form op mod brynet, langs næseryg og i øjenkrogen. På æblekinden la jeg den flatterende cremeblush Blossoming fra Kjær Weis.

Tom Ford Shade & Illuminate, 500 kr. // Kjær Weis Cream Blush, Blossoming, 385 kr.

BROWS:

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 20.40.53

Brynene blev formet og forlænget med Anastasia Beverly Hills Brow Wiz og huller blev fyldt ind med Duo Powder. Brynhårene blev til sidst formet og farvet med Brow Artist Plumper i Dark Brow fra L’Oréal Paris.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Medium Brown, 199 kr. // Anastasia Beverly HIlls Brow Powder Duo, Medium Brown, 219 kr.

// L’Oréal Paris Brow Artist Plumper, 60 kr. 

EYES:

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 20.44.36

Øjnene blev holdt helt simple med én øjenskygge, nemlig den smukke farve Tempting fra MAC. Jeg pudret øjenlåg inden, som gør at øjenskyggen sidder bedre. Vipper blev bukket inden de fik vandfast mascara.

MAC Eye Shadow, Tempting, 150 kr. // Shu Uemura Lash Curler, ca. 170 kr. // Maybelline Lash Sensational Waterproof, 86 kr.

LIPS:

Cathrine var lidt i tvivl om hun skulle gå for sin favorit læbestift, Girl About Town fra MAC. Modigt og meget sejt, men pangfarvede læber kræver meget vedligeholdelse, især på en dag hvis der bliver kysset og krammet meget. Derfor valgte vi at gå for en bærfarvet lipstian i stedet. Jeg brugte og forærede Cathrine min elskede Limitless Lip Stain Balm i farven Sangria fra Smashbox, som desværre er UDGÅET. Den er perfekt i farven og meget holdbar og har samtidig læbepomade i modsat ende, så læberne aldrig bliver tørre. Ønsker du en lignende farve, vil jeg anbefale;

Skærmbillede 2016-08-22 kl. 21.22.11

The Body Shop’s Lip & Cheek Stain, 145 kr.  // Korres Lipbutter Stick SPF 15 i Rose, 89 kr.

4 Responses to “RockPaperDresses Wedding Makeup”

 1. carina

  Sikke en smuk og enkel make-up! Smuk kvinde – og dygtig make-up artist 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Carina, TAk for det! Er det ikke sjovt at se, alligevel hvor mange produkter der skal til for en naturlig og simpel makeup. KH Sara

   Reply
 2. Marie GA

  Smuk brud. Smuk make-up. Og virkelig god, informativ og inspirerende blogpost. Tak 🙂

  Reply

Leave a Reply