Så kom Lillebror

Det var det jeg havde på fornemmelsen hele tiden – at jeg ville gå i fødsel 3. eller 4.marts. Og sådan blev det, efter en hektisk (i barselsland forstand) fredag med besøg hos jordmoder, den fineste pedicure, køb af dør til walk in closet, tur til Amagercentret efter Paradis Rasmus klump is, inspektion ude i det nye hus og aftensmad i form af pizza på vores nye favoritsted i vores nye hood, startede veerne fredag aften – faktisk inde på restauranten. Min mand var noget nervøs og syntes vi skulle tage hjem med det samme, mens jeg insisterede på at blive og at det gik helt fint.
Det er en så underlig fornemmelse, når veerne starter, for lige som sidste gang, er man super meget i tvivl, om det nu virkelig er veer eller om det bare er lidt murren. For sådan starter det, lige så forsigtigt og med lang tid i mellem – man kan måske sammenligne starten med menstruationssmerter.. Og så tager de langsomt til i styrke, hvor man stadig er i tvivl om det i virkeligheden nu også gør ondt, eller om man overdriver.. lige så pludselig, er man ikke i tvivl længere….!
Kl 24 ringede vi til vores on-call babysitter i form af min mands søster, som var på date ude i byen. Hun var her 00.30, hvor vi drønede ind til hospitalet og bum, kl.02.15 var lillebror født. Sikke en chok fødsel i forhold til sidst, hvor tiden strakte sig ud over 26 lange timer….. Ingen epidural, som jeg ellers sværgede jeg ville få igen, men med to vejrtrækninger i en lattergas maske, som jeg virkelig ikke brød mig om. Følte mig helt væk og vrøvlede noget i stil med “hjælp mig” (i super slowmotion i mit hoved) og bagefter noget omtåget i en vepause, sagde til jordmoder (som forskrækket skruede ned for styrken og over på ren ilt), at jeg aldrig havde prøvet stoffer og at det slet ikke var noget for mig, ha ha ha…

Vildest og bedst af alt, var nok, at jeg var hjemme i min egen seng igen kl.05.30, hvor storebror vågnede og selvsagt var lidt forvirret over hele situationen, men meget stolt.
Helt fødselshøj og lykkelig er jeg også – hvor er det en sej og vild oplevelse at føde – kvindekroppen er for VILD altså!!! Den gør virkelig meget af arbejdet selv!

Jeg er lidt mere klar i hovedet end sidst, selv om næste udfordring, er at få amningen til at fungere. DET er næsten sværere og hårdere end selve fødslen, spørg du mig.. mere om det i et kommende indlæg.

Lillebror – velkommen til verden. Du ligner din stolte storebror på en prik, selv om du er din helt egen. Det kunne ikke ha været nogen andre end lige præcis DIG, der kom ud og det hele virker så rigtigt.
Vi elsker dig allerede uendelig højt, herfra til månen og tilbage igen – titusinde gange.

23 Responses to “Så kom Lillebror”

  1. Julie

    Hvor er han dog bare sød. Stort tillykke med lillebror 🙂

    Reply
  2. Nanna L

    Stort tillykke! Hvor er han bare fin og JA hvor er kvindekroppen vild – tænk at du har lavet to så fine mennesker, der oven i købet ligner hinanden på en prik 🙂

    Reply
  3. Elise

    Åh kæmpe stort tillykke!! Han ser så dejlig ud!! <3
    Jeg er selv gravid med mit første barn og har termin om 2 måneder. Synes det er virkelig dejligt at læse en positiv besked om fødsel! Det virker som om de fleste der vil fortælle noget har haft det rædselsfuldt 🙂 Men som du skriver er kroppen fantastisk – og det holder jeg også fast i indtil jeg har prøvet selv 😉

    Reply
    • Lone H

      Desværre er det bare sådan at når kvinder som oftest deler erfaringer med fødsel er det altid de værste skræk historier der fortælles. For hvis det var så slemt gjorde man det jo ikke igen og igen vel😉. Jeg har selv to stk bag mig og ja det gjorde ondt og ja det var hårdt men det er små mirakler der kommer ud. Det er fantastisk hvad kroppen kan.

      Reply
  4. Tina KH

    Hvor er han bare en smuk lille fyr:-)
    Et stort tillykke med sønnike, tillykke til storebror og til jer med en lille ny i familien:-)

    Reply
  5. LIVING WITH LESS

    Du er for vild! Kæmpe tillykke Sara. Hvor er han bare fin <3

    Reply
  6. Louise

    Så fin han er & stort tillykke med ham!!

    Reply
  7. Sofie R

    Hvor er han fin. Meget stort tillykke med ham:-)

    Reply
  8. Kathrine

    Kæmpe tillykke og hvor ser han bare skøn ud! <3

    Reply
  9. Signe O.

    Åh, hvor er han fin! Stort tillykke 🙂

    Reply
  10. carina

    Kaempe tillykke med jeres dejlige lillebror!
    Dine 2 foedsler lyder fuldstaendig som mine: foerste var et marathonloeb med epidural og mange smerter. Jeg var naermest traumatiseret over oplevelsen i mere end 1 aar efter. 2.gang gik det hele SAA fint, nemt og uden epidural – og var som dig hjemme igen efter et par timer. Jeg oensker ikke flere boern, men kan godt blive aergerlig over ikke at skulle foede igen, for JA, kvindekroppen er for sej!
    NYD denne dejlige tid!

    Reply
  11. Christina

    Stort tillykke 🙂

    Reply
  12. riham

    Tillykke!!! Jeg har ventet spændt på et indlæg om den lille baby i Såååå lang tid nu!!! Elsker at høre om andres oplevelser om det vilde vidunder som er fødsler!!! Glæder mig til at læse hvad I har fundet af navn og om det er ligeså unikt som Sølve! !

    Reply
  13. Marlene Høj

    Hvor er han lækker! Bliver næsten helt skruk, men tre må være nok.
    Tillykke 🙂
    PS: Sikke en stolt storebror

    Reply
  14. LeahSephira

    Stort tillykke til jer alle <3

    Reply
  15. Malene

    Tillykke! Han ser så dejlig ud! Og det må man da sige, at den stole storebror også gør!!! 🙂

    Reply
  16. Rie Dyrens

    Stort tillykke. Sikke nogle skønne drenge :O)

    Reply
  17. Maria L

    Tusind gange tillykke

    Reply
  18. Lise R

    TIllykke med lillebror! Jeg er selv gravid og er lidt nervøs for fødslen – men det hjælper at se nuttede resultater 😉
    PS: hvis du på et tidspunkt får overskud til det vil du så overveje at lave et indlæg med dit graviditetstøj eller tips til det? Du så brandgodt ud som gravid og jeg synes det er så svært at finde pænt tøj med plads til maven hvor man ikke ser “konet” ud.

    Reply
  19. Dorthe

    Stort tillykke med lillebror til jer alle !

    Reply
  20. Lisbet

    Det er virkelig dejligt at høre, stort tillykke med ham!
    Tak fordi du deler – jeg glæder mig til at høre mere 🙂

    Reply
  21. Mathilde

    Åh, hvor dejligt! Tillykke til jer alle sammen 😊

    Reply
  22. Line Bech Nielsen

    Ej, det sidste billede smelter fuldstændigt mit hjerte. Sikke to skønne sønner, du dog har dig! Og det der stolte, stolte storebrorblik! Tillykke <3

    Reply

Leave a Reply